up.p30day.com ترفند هایی برای مسدود کردن افراد از ارسال ایمیل به شما در یاهو - آموزشی

 

آموزشی

این وبلاگ هدیه به همه ی عزیزان هم وطن و جوانان عزیز

ترفند هایی برای مسدود کردن افراد از ارسال ایمیل به شما در یاهو
ساعت ٦:٢٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۱۱/٢٧  

در محیط جدید یاهو

بلاک کردن افراد

وارد این ادرس شوید و یوزر و پسورد خود را وارد کنید و روی دکمه ی sign in کلیک کنید.





از بالا سمت راست روی آیکن چرخ دنده و بعد settings کلیک کنید




حال روی blocked address کلیک کنید



حال ایمیل را در کادر بالایی بنویسید






حال روی دکمه ی block کلیک کنید


حال روی دکمه ی save کلیک کنید خروج از گروه های عضو شده
وارد این ادرس شوید و یوزر و پسورد خود را وارد کنید و روی دکمه ی sign in کلیک کنید
حال وارد این صفحه شوید


حال در mail subscription روی no emailکلیک کنید و روی save کلیک کنید
در محیط قدیمی یاهو
خوب در ابتدا سراغ مسدود کردن یک یا چند آدرس ایمیل در یاهو می رویم. ابتدا ایمیل خود را باز کنید و بعد از منوی Options گزینه ی Mail Options را انتخاب کنید.
حال در تب باز شده (با نام Options) از منوی سمت چپ گزینه ی Blocked addresses را انتخاب کنید.
حال در سمت راست صفحه دو کادر را می بینید. در کادر کوچک تر با نام Add an address می توانید یک آدرس ایمیل را تایپ کرده و بعد روی گزینه ی + کلیک کنید تا آن آدرس ایمیل به کادر بزرگ تر با نام Blocked addresses اضافه شود آدرس های ایمیلی که در این کادر باشند مسدود شده حساب می شوند و شما هیچ گاه از آن ها ایمیلی دریافت نخواهید کرد. البته این آدرس های ایمیل تا ۵۰۰ مورد می توانند باشند و بیشتر از آن نمی توانید آدرسی را وارد کنید.
اما چطور گروه های ایمیل را حذف کنیم؟ برای حذف کردن و ویرایش گروه های ایمیل به آدرس Groups.yahoo.com رفته و وارد ایمیل خود شوید. در صورتی که قبلا وارد شده باشید دیگر نیاز به اینکار نیست. وقتی وارد ایمیل خود شدید صفحه ی جدید برای شما باز می شود؛ در منوی سمت چپ این صفحه گزینه ی Manage را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.


در صفحه ی باز شده گروه های ایمیلی که در آن ها عضو شده اید (و اطلاعاتی در مورد آنها) را می بینید. حال برای گزینه ی Edit My Groups کلیک کنید تا بتوانید آن ها را ویرایش کنید.




حال می بینید که این اطلاعات قابل ویرایش شده اند و همچنین یک چک باکس در پایان هر گروه ایمیل اضافه شده در صورتی که این چک باکس ها را انتخاب کنید این گروه ها از یاهوی شما حذف می شوند. توجه کنید که باید روی گزینه ی Save changes کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند





البته این روش یک عیب دارد و آن هم این است که بعضی گروه ها متوجه حذف شدن خود از آدرس ایمیل شما می شوند و دوباره شما را ثبت نام کرده و به شما ایمیل ارسال می کنند! در این صورت راه حل دیگر این است که از ستون Message Delivery گزینه ی No emails را انتخاب کنید. با اینکار اگر چه شما هنوز در آن گروه عضو هستید اما شما هیچ ایمیلی از آن گروه دریافت نخواهید کرد!






باز هم فراموش نکنید که گزینه ی Save changes را حتما برای اعمال تغییرات انتخاب کنید

منبع :  asemoniha.com


دوست عزیز از دادن پاسخ به سوالات شما معذورم : ترفند هایی برای مسدود کردن افراد از ارسال ایمیل به